VISITA A LES SALES DE RESERVA DEL MNAC

En aquesta foto podem veure tots els socis que van poder gaudir de la visita a les reserves del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

En aquesta foto podem veure tots els socis que van poder gaudir de la visita a les reserves del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Visita al MNAC

El dimarts 2 de juliol, l’Associació Amics Santa Anna va tancar el curs amb una visita a les sales de reserves del Museu Nacional d’Art de Catalunya, acompanyats pel seu director en Pepe Serra, pare de l’escola. Una vintena de membres de l’Associació van tenir el privilegi de recórrer algunes de les sales on s’emmagatzemen obres que no són visibles al visitant. Va ser una sorpresa comprovar in situ com es guarden aquestes obres, com es classifiquen, les tasques de manteniment… Per completar la visita, van veure també el taller de restauració.

Però si alguna cosa cal destacar de l’experiència al MNAC, ha estat l’entusiasme i la claredat amb què en Pepe Serra explicava el funcionament del museu i els projectes que porten entre mans. En uns moments tan difícils per la cultura com ho són els actuals, reconforta veure l’estimació que persones com en Pepe dediquen a la seva feina.

Ha estat un bon acabament per un curs que encetàvem al TNC amb l’assistència a un assaig i una representació de “La Bête”, dirigida per Sergi Belbel, i que ha comptat amb xerrades i conferències a càrrec de Ferran-Ramon Cortés (La química de les relacions), Ramon Maria Nogués (Espiritualitats i religions en societats obertes) i Fèlix Martí (temes de sòcio-lingüística).

Bon estiu

Anuncis

Els comentaris estan tancats.